Megtámadtak! Mit csináljak ilyenkor?
Két jó húsban lévő roma származású úriember, odajött hozzám, hogy: Miivaaaa mit nézel kcsöggg?? (nem láttam őket)
Mondom ne haragudjatok, nem fordul elő többet. Erre: de flegma vagy, mingyá bebszok egyet. Mondom Ne légy szíves ne, elnézést kérek. Erre: jó telefont ide! Mondom nincs nálam esküszöm. Ne hazudj, mert megdöglessz. Mondom: Nem hazudok, kutass át! Szerencsémre nem tette meg! Utána nyakonvert, és elmentek.
Nagyon nagy sokk volt ez lelkileg is.
Mit lehet az ilyenekkel tenni?
Amin csodálkozom: Nem vert meg (meg tudott volna) Nem szorított kést a nyakamhoz. Nem voltak 15-en.
Budapest Moszkva tér!!!! 16-17 óra közt emberekkel tele!
16/f
bizony szégyen a futás de nagyon hasznos:)
egyébként én sokkal felháborítóbbnak tartom hogy ezt az összes ember végignézte. Volt nekem is hasonló tapasztalatom, bár tőlem nem a telefonomat akarták... Fényes nappal jött oda három férfi, először csak beszégettek, aztán egyre mocskosabban beszélgettek, én elmentem volna... Körbeálltak és nem engedtek. Már a végén elvesztettem teljes urihölgyi mivoltamat és teli torokból üvöltettem nekik, párosítva a felmenőiket a lovakkal. Még mindig senki nem jött oda, pedig elég feltűnő lehettem. Aztán szerencsémre arra jött egy kupac pasi, de ők is csak furán néztek, rájuk ordítottam hogy ne nézzenek hanem esetleg segítsenek :) Akkor már segítettek, de ha nem szólok lehet nem csak a telefonom bánja a dolgot.
Mindenesetre azóta késsel mászkálok mint az igazi keménylányok... Egyébként legközelebb lehet jobban jársz ha odaadod a telot. Mázlid volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!