Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Van egy barátom még egy játékból, ő megadta a messenger nevét szóval felhívtam de valamiért nem engedi valami jogosultsági ízét ír ki, ezután megpróbált ő felhívni de ő meg elvileg nem is találja a nevem. Szerinte az a baj hogy ő más országban él (Grúzia) de ez szerintem hülyeség, mert már volt egy barátom aki cseh volt és vele tudtam beszélni messengeren.2021. júl. 29. 21:01
1/3 anonim válasza:
Facebookon ismerősnek kell lennetek és akkor engedni fogja
2/3 A kérdező kommentje:
Nem mert ezzel a cseh lánnyal se voltam és vele engedte
2021. júl. 29. 22:33
3/3 anonim válasza:
2. De az mikor volt már? Lehet, hogy azóta változott a facebook szabályzata. De egyébként igen, most már ismerősnek kell lenetek, ahhoz hogy hívásban tudjatok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!