Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ha egy fake pólónak egy...

Hogy ha egy fake pólónak egy adott mérete nagy,akkor az eredetiben jó lesz?

Figyelt kérdés

Mármint hogy,ha rendelsz pl. egy nem eredeti focimezt és nagy,akkor ha a klubtól rendeled akkor jó lesz abban a méretben vagy így is úgy is egyel kisebb kell?

Így jártam a múltkor,rájöttem hogy nem csak apró részletek de még a méretezés is gond lehet az ilyen "made in thailand"-oknál. Mert azt írják mindenhol,hogy az eredetik tapadnak,felveszik az alakot stb. De ez a darab annnnyira nagy,hogy attól tartok az eredeti is az lenne,pedig minden pólóm ebben a méretben van amúgy.

2021. júl. 29. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hét vicce a kérdés.
2021. júl. 29. 10:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Why?
2021. júl. 29. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed vicces és értelmetlen.
2021. júl. 29. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát jó,remek. Azért még mindig nem tudom rá a választ
2021. júl. 29. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Sportfelszereléseket árusító webáruházban dolgozom.

Így gyakorlatból tudom, hogy a méretezés nem egységes. Különösen cipőknél jelentkezik ez, de ruháknál is, ami egyiknél S jelzésű, az ugyanolyan tényleges méretű a másiknál esetleg XS vagy éppen M.

Azt sem tudjuk, hogy milyen méretet szoktál venni, ami jó rád.

De legfőképpen az a kérdés, hogy a hamisból indulsz ki, vagy valóban tudod, mekkora kell.

Ha a megszokott, bevált méreted XL, akkor vérhatóan az „eredeti” XL méretű jó lesz, de a fentiek miatt nem 100%.

Az meg végkép kérdéses, hogy a hamisító milyen anyagot használt fel, és mi alapján méretezte a terméket.

Ha nem ismered a méreteidet, akkor mérd meg magad.

Fogsz egy szabócentit. Mellkasodnál körbefogod. Szorosan, de úgy hogy 4 ujjad aláférjen. Körben nagyjából egy vonalba legyen, ne csússzon a hátadon se le, se felfelé.

Ha nincs ilyen eszközöd, akkor cérna, zsineg, hosszú papírcsík stb. is megteszi. Jelöld meg, vagy vágd el, ahol kell.

Utána mérd rá egy vonalzóra.

Gondolom, található a webáruházban a termékné mérettáblázat.

Abból ki tudod keresni, hogy milyent rendelj.

Egy fél számmal nagyobbat el lehet hordani, a kicsit nem biztos.

2021. júl. 29. 11:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Minden pólóm L-es,de nem ilyen drága márkások,meg max bandás pólók. Még nem volt olyan hogy na most a Hervisben,Nikenál vagy Adidasnál veszek egy pólót.

Itt ez a nem eredeti L-es mez,kb egy zsák rajtam. Nem tudom hogy lehet ekkora eltérés

2021. júl. 29. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, olyan címkéjük volt. :-)
2021. júl. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!