Ți féltek a villámlástól meg az égdőrgéstől?
"évente meghatározott számú ember hal bele villámcsapásba"
He? Mégis mennyi? Hányból? És ha levonod belőle az idiótákat, akik kvázi kihívják maguk ellen a sorsot? Mégis mennyire tippelsz, pl. Magyarországon hány ember hal meg évente villámcsapástól? A Wikipédia szerint "Évente világszerte mintegy 2000 embert ér villámcsapás, ezeknek 25-33%-a halálos." Tudod követni? Világszerte. 500-700 ember. A nyolcmilliárdból. Ember! (Vagy inkább gyerek?) Nagyobb esélye van, hogy cápatámadásban halsz meg, vagy tehenek taposnak agyon, mint villámcsapásba belehalni!
"Majd felnősz és megérted"
nah itt pár házzal arrébb lakik egy 60 éves fószer aki ha bemondják a tévében hogy vihar jön, akkor másnapra szabit vesz ki és az ágyban fekszik és magára húz mindent amit talál.... :DDDDD
Én meg ha tehetem és nem túl hideg az eső, akkor még ki is szoktam menni az udvarra és onnan nézem a csodás természetet. Lehet majd egyszer úgy vakarnak össze szeneslapáttal a tűzoltók :D
#4, tetézed az értelmetlenséget? Ha az az esély kicsi, attól még nem nulla. És akibe épp belecsap, annak mesélhetsz az esélyről. :D
Magyarországon évi 30-40 embert ér villámcsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!