Miért büdös a az ágyam?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy miért pedig mindennap fürdök,és akkor is ha levan cserélve az ágynemű egy nap múlva az is büdös lesz
17/F
2021. júl. 27. 13:32
1/3 anonim válasza:
Szia!
Gondolom nálad is meleg van mint az állat, és ezáltal nagyon izzadsz.
És az izzadságnak van ám egy szaga!
(Nem bántásból mondom, én is szoktam éjszaka izzadni).
2/3 anonim válasza:
Próbálj nyáron nagyon vékony takaróval aludni, abba talán nem izzadsz bele, és ha szobahőmérséklet alá csökken odakint a hőmérséklet akkor nyissa akár ablakot hogy mozogjon a levegő, és ne büdösödjön be a szoba
3/3 anonim válasza:
Csak mostanáabn van ez, vagy régóta (évek óta)?
Ha csak most, akkor az lehet az oka, amit fentebb írtak. Ha régóta, akkor lehet egy belepisilés (kakilás), amit a matracba beszivárgó nedvesség okozhat, mert nem lett kimosva belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!