Tudok így tanulni?
Két évvel ezelőtt mikor én voltam 21,érettségivel egy okj-val pont mint te, már nem vettek fel nappalira. Estin csináltam meg az adott szakmát.
Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban még, írhatsz nyugodtan!
Üdv:23f
Időhúzás ! Estire menj! Ekkora mamlasz ne menjen nappalira!
Amúgy van lehetoseg 25 éves korodig persze, de nem ajanlom, estire menj!!!vagy dógozni!
Te kis sóher! Már az adózást kerülgeted, mi lesz ah meglesza vállalkozásod?! Vagy nem fut a szekér?! Minden jó szándékból írom, minden rosszindulat nélkül, hogy akkor válallkozzál, ha megvan hozzá a kellő tőke, így, hoyg az adókat kerülgeted így csak elsóherkeded és könnyen csődbe viszed magad. Meg azért ez is sokat elárul, hogy csak azért mész nappalira, hogy nem kell adózni. Ritka egy sunyi kis lény vagy Te hallod! :D
Én is vállalkozó vagyok, de nem sóherkedtem el, nem az adókat kerülgettem, hanem megvolt a rávaló, így alapítottam céget.
NAV Kedveli ezt, hogy máris az adókat kerülgeted!
#4 - es voltam.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot válllalkozást akkor nyiss, ha tudsz felelősségteljesen gondolkodni és van hozzá kellő tőkéd! Ha az adófizetés gondot okoz és már kijátszod, mi lesz később?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!