Az átlagemberek mit kapnak ha valamelyik magyar sportoló érmet nyer az olimpián?
Figyelt kérdés
Sokan szurkolnak,követik figyelemmel az olimpiát,valaki hajnalban is fölkel hogy megnézze hogy szerepelnek a magyar sportolók.De nekünk,átlagembereknek nem mindegy,hogy aranyérmet,ezüstöt kap a sportoló vagy 5.lesz?Mi mit kapunk a szurkolásunkért?Mert a sportoló nyilván jó pénzt kap ha érmet szerez,de mi átlag szurkolók mit kapunk?Egy köszönömöt?Aztán mehetünk a dolgunkra?2021. júl. 26. 21:06
11/24 anonim válasza:
Villanyszámlát, amelyet a média eszköz elfogyaszt a közvetítések nézésének ideje alatt. Tojok az olimpiára! Ploccs!
12/24 A kérdező kommentje:
Nekem olyan érzésem van az olimpiával kapcsolatban is,hogy az ember csak ad,de vissza nem kap annyit mint amit adott.A sportolók sok szeretetet,biztatást kapnak,főleg a sportoló lányok sok szerelmes levelet is kapnak.Mi mit kapunk?Annyit hogy megköszönik a támogatásunkat és mehetünk vissza a valóságba,a magányunkba.
2021. júl. 26. 21:53
14/24 A kérdező kommentje:
13 én is szeretetre vágyom.Én is szeretnék szerelmes leveleket kapni,dicséretet.Egy sportoló mivel több egy átlagembernél?Szerintem semmivel,ha ők megérdemlik a szeretetet,én is megérdemlem.
2021. júl. 26. 22:03
15/24 anonim válasza:
A szeretetet kiváltani, kiérdemelni lehet egy vagy több másik embertől azzal, hogy valami olyat teszünk, amiért méltóvá válunk a szeretetükre. Ha nem teszel semmit azért, hogy bárki is szerethessen, akkor alaptalan az elvárásod, hogy szeressen valaki! -Remélem, nem fogalmaztam túl bonyolultan!
16/24 A kérdező kommentje:
15 a sportoló ugyanúgy a munkáját végzi az olimpián ahogy mi a munkahelyünkön.Ha érte ezért rajonganak,akkor rajongjanak értünk is.
2021. júl. 26. 22:12
17/24 anonim válasza:
A munkahelyen te csak saját magadat képviseled, de magasztosabb megközelítésben is maximum a céget, amelynek alkalmazottja vagy, míg egy élsportoló az országunkat, amely által ő automatikusan a közismert emberek közé emelkedik - attól függetlenül, hogy miként szerepel a nemzetközi szinten.
18/24 A kérdező kommentje:
17 De a számomra és a legtöbb átlagember számára ismeretlenek.Persze,tudom ki az a Hosszú Katinka,de személyesen nem ismerem,nem tudom milyen ember.Ha ő mégis sok szeretetet kap olyan emberektől,akik nem ismerik,mert az hogy valakit látunk a tévében attól még nem ismerjük.Ezen az alapon én is kaphatnék egy csomó lájkot,szerelmes levelet.
2021. júl. 26. 22:32
20/24 A kérdező kommentje:
Azért ez érdekes.Ráírok egy idegen nőre,nem ír vissza mondván nem ismer,nem tudja ki vagyok.Aztán ő ráír egy szintén olyan emberre,akit ő nem ismer,mert hiába olimpikon,nem ismeri csak a tévéből,azzal meg semmi baj nincs:)
2021. júl. 27. 00:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!