Ki az a Mattheo Riddle?
Nem tudom, nekem egyből kiadja, hogy miről van itt szó:
Egy role play-es (szerepjátékos) karakter, aki hivatalosan nem szerepel sem a könyvekben, sem a filmbekben. Tehát egy kitalált karakter, akinek a létezésével szeretnek eljátszani egyesek. Az Urban Dictionary szerint egy Possessive című Draco Malfoy fanfiction-ből származik. Viszont az eredeti sorozatban nincs hasonló karakter, vagyis ahogy a második válaszoló is írja, egy OC-ről van szó.
#8, azt kérdezte a kérdező, hogy mattheo ki. nem azt hogy marcus ki, azt leírta a kérdésében, hogy marcus az orgyilkos osztály szereplője, tehát itt te nem értetted a kérdést.
Kedves kérdező!:) Bár már leírták előttem is; Mattheo Riddle egy kitalált karakter, egy wattpad fanfictionben szerepelt először, az író pedig benjamin wadsworth kinézetét "adta" ennek a karakternek, aki marcust játssza az orgyilkos osztályban. A karakter megtetszett a Harry Potter fanoknak, így rendszeresen írnak vele fanfictionöket, valamint videó editeket is csinálnak róla (ehhez tökéletesek az orgyilkos osztályból a jelenetek már csak az egyenruha miatt is). Egyébként ez olyan mint Theo Nott esete. A fanok neki Lorenzo Zurzolo arcát adták, és róla is írnak fanficeket, róla is vannak editek. Annyi a különbség, hogy Theo valóban egy Harry Potter szereplő, csak a filmekben nincs benne és a könyvekben is 2-3x említik (viszont jk elmondta, hogy sokkal többször tervezte beleírni, nagy szerepe lett volna, de ez már tényleg csak egy mellékes kis sztori:D).
Változó, hogy a fanok hogyan írnak Mattheoról egyébként, van aki Tom Riddle testvéreként, van aki a fiaként írja bele a fanficekbe.
Remélem tudtam nagyjából segíteni, ha volt még esetleg valami zavarodottságod ezzel az üggyel kapcsolatban:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!