Valaki tud ajánlani ehhez hasonló sorozatot?
(Koreai,vagy Kínai az mindegy)
A feltételeim:
-történelmi
-kosztümös
-romantikus
-ne legyen rövid!
(Hasonló minta:the untamed(igaz hogy két férfiról van szó,de hasonlóra gondoltam,tehát ne férfi-férfi legyen 🙂)
Hát, erről a "The Untamed"-ről most hallottam először (egyébként érdekesnek hat), de
az én kedvenc koreai történelmi, kosztümös, és amennyit a szokásos cenzúra elbír romantikus sorozat:
- A palota ékköve
és
- A korona hercege
Tudom, nem mostaniak, de a Palota ékkövét (mind a két sorozat 50+ részes, mindegyik rész általában közel egy órás) számtalanszor meg tudom nézni.
Főleg amiatt, mert annak legalább boldog a vége, nem úgy, mint a másiknak, szerintem. Egyébként néhány szereplő játszik mind a két sorozatban, bár nem ugyanazt a karaktert, de néha kicsit hasonlót.
Ha már láttad őket, akkor bocsi, és nem szóltam semmit. :)
Szia!
A ,,palota ékkövé”-t már láttam:)
De a koronahercegről még nem,amúgy a”The Untamed,, sorozatnak az eredeti neve Mo Dao Zo Shi:)
Köszönöm az ajánlást!:D
Ó, most fedeztem fel egy másik érdekes korai sorozatot, ami kosztümös, és történelmi, és ez A Királyi ház titkai - Dong Yi. Ugyanaz itt a király (Ji Jinn Hee), aki a Palota ékkövében Min Jug-ho, a főszereplő hölgy (Yung-gum) szerelme. :D Most azt nézem, és a közepénél tartok.
Ja, egyébként sokan ebben is szerepelnek színészek, mint a Korona ékkövében, és a Korona Hercege sorozatban, tehát mind a három sorozatban.
(#1-es voltam.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!