Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy duci...

Mi a véleményetek egy duci lányról akinek nem volt még senkije ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10 Igen, ezért is kérdeztem hogy hány éves, jól érzi-e magát, hogy duci. Ugyanis aki jól érzi magát duciként, elfogadja, ki van békéltető magával, annak lehet egy nagyon jó, magabiztos kisugárzása, ami sok férfinak tetszhet.

Azonban, ha szégyelli magát, akkor adódik a kérdés, hogy miért nem fogyókúrázik, miért nem edz. Esetleg lusta? Tudja mi a megoldás, de nem változtat, inkább siránkozik, szóval lúzer? Az ilyen hozzáállású ember nem sok mindenkinek kell, ráadásul hasonló tutyimutyit fog csak találni.

Ezért nem elég infó önmagában, hogy valaki duci-e vagy sem.

Úgyhogy a sok buta lepontozta a kérdést, a kérdező meg felszívódott. Jó a szinvonal.

2021. júl. 22. 13:10
 12/17 anonim ***** válasza:
A kérdést nem lehet le pontozni. A kérdező meg unatkozott ezért ide böfögött valamit aztán le lépett
2021. júl. 22. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
12 Mármint az én kérdésemet, amit ide írtam...
2021. júl. 22. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
8%

De 11, még azt sem tudjuk, hány éves. 11 évesen teljesen rendben van, hogy nem csókolózott, 18 évesen sem omlik össze a világ, 28 évesen viszont már azért illene valamit összehozni.

A másik meg a "duci" - elsősorban azok hívják magukat ducinak, akik eszméletlenül, förtelmesen, undorítóan dagadtak. Mivel erről sincs semmi infó, teljességgel lehetetlen bármire is tippelni.

2021. júl. 22. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:

És az melyik volt?

Megnézem hátha fel tudom húzni

Melyik hozzászólás volt az?

2021. júl. 22. 13:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt hogy nagyon szeretném megismerni!
2021. júl. 25. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:

semmi véleményem nincs

Nővelje az önértékelését, ha valami nem tetszik neki tegyen elenne... Egyébként ha teszik magáért az ember az sokat segít...Senki nem várhatja a sült galambot csak mert ezt dobta a gép..... Harcoljon mint mindenki más.... És akkár fogyás nélkül is lehet barátja mert magabítos lesz! De a fogyás is nőveli a magabiztoságot.

2021. aug. 21. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!