Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Üvegmatricát hogy lehet...

Üvegmatricát hogy lehet normálisan leszedni ha kész van a fóliáról? :S

Figyelt kérdés
állandóan összeragad magával pedig óvatosan szedem le
2010. aug. 27. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én már belefáradtam a leszegetésbe, nagyon nehézkes. egyszerűen körbevágom a mintát, és fóliával együtt teszem föl.
2010. aug. 27. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
énis ugy csinálom.
2010. aug. 27. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy ne érjen össze a minta. Tehát ne hajoljon annyira össze, miközben szeded le, hogy egymáshoz érjen két része. Csinálhatod kicsit vastagabbra is, mert úgy könnyebben lehet vele bánni.

Én régebben nagyon sok üvegmatricát csináltam és úgy vettem észre, hogy a vékonyabbra sikerültek könnyebben összeragadtak leszedéskor, mint a vastagabbak. Ha több festéket viszel fel a fóliára, akkor több idő alatt szárad meg, de egyszerűbb is lesz leszedni.

2010. aug. 27. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Vagy ne csinálj aprólékos formákat. Egy egyszerű, nagy paca könnyen lejön :)

és ha majd az üvegről is le akarod szedni... :D én ablakra teszem őket pl télen a sok pici hópihe mindegyiknek hat ága van ami a végén kétflé áll - rengeteget csinálok mert sok nem jön le a fóliáról de aztán tél végén leszedni az ablakról... brrr

2010. aug. 27. 22:35
 5/8 A kérdező kommentje:
köszii:) és mennyi ideig kell száradni hagyni?
2010. aug. 27. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy éjszaka alatt megszárad :)
2010. aug. 28. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tedd be hűtőbe kb.10-15 perce..

De most komolyan,én is nagyon sokat csináltam :D

2010. aug. 28. 11:24
 8/8 A kérdező kommentje:
óó ez nekem eszembe se jutott:) most gyorsan bedobtam a hűtőbe!:) türelmetlen tudok lenni
2010. aug. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!