Ha szuratok septum piercinget, egybol fel lehet forditani? Tobb lennt
Figyelt kérdés
Találtam fehervaron egy szalont, ahol kiszurnak szuloi beleegyezes nelkul. Jovo honapban golya taborba megyek, addigra van eselye hogy nem fog annyira fajni? Szuleimnek mar elmomdtam, de nem nagyon engedik, ezert kene egybol felforditanom. Koszonom a normalis valaszokat <32021. júl. 21. 09:53
1/4 ReGina... válasza:
Igen fel lehet, csak akkor inkább fel fordítva hord, de ne legyen állandó fel le forgatás, az kissé fájdalmas és akár irritációs dudor kialakulásához is vezethet.
Persze naponta 1x-2x nem lesz tőle nagy gond.
Természetesen, ha hozza érsz a pc.hez mindig tiszta fertőtlenített kézzel tedd, ezzel is csökkenve az esetleges problémák kialakulását.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen <3
2021. júl. 21. 13:13
3/4 anonim válasza:
Szia
Nekem áprilisban szúrták és kihajtva hagyhattam egy kicsit, aztán 2 hónapig nem hajthattam ki. Szerintem ha 1-2 alkalommal kihajtod nem lesz baj vele de én azért kivárnám legalább a 1,5 hónapot.
4/4 anonim válasza:
Enis pont felakartam fordítani de vennem kell szélesebbet mert sehogy se tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!