Hogy nézhet ki tiah ki lehet ő?
Aki követi tudhatja mostanában született kisfia előtte pedig nem volt túl sokat jelen az instan nyilván terhessége miatt is.
Miután megszületett kisfia minden régebbi képét letörölte tiszta lappal indította az instajat.
Tegnap volt egy kisebb balhe ami a párjával King bj es a kiadóval kapcsolatos volt
Rámentem a kiado oldalara es rengeteg story sorozatot találtam amibe tiaht Gréta Lillaként neveztek meg
Pontosabban valami olyasmi hogy valaki próbálta rávenni greta Lillat szakítson King bj vel vagy fordítva es mint tudjuk King bj tiah párja
Ezután rákerestem instagrammon Gréta Lilla nevű felhasználókra es találtam is egy lányt aki esélyes lehet hogy o tiah
Van egy kép a házukról belülről Gréta lilla nevezetű lany oldalán ahol fogja a kulcsokat es az tiahek haza
Aki követi vagy látta régebben par sztoriját vagy képét felismeri
A tiktokon lévő video amit kitett mikor nőtt a pocakja ugyan abba a szobába van fényképezve ahol Gréta lillanak is van egy tükrös szelfi kepe
King bj oldalán is látszódik egy par részlet a házból aki össze teszi ezeket a képeket levághatja ugyan az
Egyedül azért nem vagyok benne biztos mert tiahnak nagyobb szája es szemei vannak mint ennek a lánynak de lehet csak a maszk miatt szoktuk mar meg ot így ti mit gondoltok?
ez pont így an ahogy írod! én is erre a következtetésre jutottam!
a kamera miatt is lehet kicsit már a szeme... szal szerintem ugyanaz!
Gréta Lilla Bj exbarátnője.
Tiah igazi neve Topa Barbara, aki egy hivatásos prosti volt régebben, nem véletlenül takargatja az arcát. A képein is látszik, hogy nem egy gátlásos ember, hiába a maszk és a letörölt képek, a múltján nem változtat semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!