Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudnám letölteni a...

Honnan tudnám letölteni a kőszívű ember fiai olvasónaplót?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát ha kérdések vannak és ki kell tölteni akkor az feladat lap nem?:D nálunk az olvasónaplóba az olvasmány összefoglalása volt
2010. aug. 27. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Hül*egyerek tudom mi az az olvasónapló minimum 5-öt csináltam már életem során te szerencsétlen. És azt is tudom, hogy rohadtul nem akarod elolvasni és valószínűleg nem is fogod, és analfabéta maradsz.

Első voltam.

2010. aug. 28. 04:09
 13/15 anonim ***** válasza:
OLVASÓ NAPLÓ = AZ OLVASÓNAK A NAPLÓJA AZ OLVASMÁNYRÓL b@romarc. Amit te keresel az a "kérdések az olvasmányból" Idióta.
2010. aug. 28. 04:11
 14/15 A kérdező kommentje:
21:28 a legrormálisabb:).az olvasó napló:egy könyv.10-35 oldalas kb.és kérdések vannak benne.Pl:hányan vannak a baradlayék.
2010. aug. 28. 07:34
 15/15 anonim válasza:
Hát ilyen szart mint a kőszívű ember fiai, aki elolvas az se normális nekem apum így nyilatkozott erről a könyvről sőt a családom összes többi tagja:sose olvastam mert sz@r néz ki internetről a válaszokat.Am szólok ha találok olyan oldalt
2012. szept. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!