Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit adjak a zongorista barátom...

Mit adjak a zongorista barátomnak?

Figyelt kérdés
Nemsokára itt a születésnapja az egyik legjobb barátomnak, aki hobbiból zongorázik (nagyon szépen!) Mivel egyre többet foglalkozik ezzel arra gondoltam, valami ,,zongorás dolgot,, adnék neki, elsősorban saját kezűleg készített, de az se nagy gond, hogyha már mész dolgot adok neki. Valaki tudna segíteni hogy miben érdemes gondolkodnom?
2021. júl. 12. 01:08
 1/3 anonim válasza:
100%

Nem tudom hogy tetszenek ezek az ötletek, de itt van pár:

Egy kép, amit rá rakhat a zongorájára

Kotta papírból origami (Pl. Virág)

Sütemény, amire raksz fehér és fekete csíkokat, mintha egy zongora lenne. De például festhetsz ilyen csíkokat egy virágcserépre is, szerintem jól nézne ki.

Ennyi ötletem volt, remélem segített. :D

2021. júl. 12. 03:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret zenét is szerezni, akkor vegyél neki üres kottapapírkészletet.

Esetleg ajándékozz neki kész kottákat, főleg, amiben kedves dalai vannak.

2021. júl. 12. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én is zongorista vagyok, nekem például van egy olyan tornazsákom, aminek a hátuljára a Für Elise kottája van rányomatva, egy nagyon kedves barátomtól kaptam szülinapomra :)
2021. júl. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!