Az Autumn szóhoz milyen más szó passzolna hozzá?
Miért: Egy felhasználónévhez kellene pár ötlet és az ősz a kedvenc évszakom s angolul jobban tetszik.
Kikötés: Jó lenne ha 15 karaktert nem lépne túl az Autumn szóval annál kevesebb is lehet csak ne több és persze angolul és még 2 szám is lenne benne pl.96 ezzel eggyütt.
Szisztéma: Lehet gyümölcs, virág, bármilyen egyéb tárgy ami érdekes pl.horgony, koponya, mochi stb... ami szerinted passzolna az autumn szóhoz egybe téve vagy jól mutat vele.
Például: AutumnMochi79 (csak ezt már felhasználtam így újat szeretnék)
Köszönöm ha segítesz, sajnos nincs mostanában semmi fantáziám és már többször neki futottam ennek de valahogy olyanokat választok amik nem igazán tetszenek vagy már unom őket hisz folyton azokkal párosítom. Így itt hátha találok majd pár új ötlet és úgy válogatok meg persze ha nem foglalt de majd úgy alkotom, hogy "egyedi" legyen. És remélem itt lesznek azért ötletes válaszok.
10-thanx :D
végre nem őszhöz kötött szó a második is.
szuperek.
a petal különösen tetszik.:)
amúgy nem írtam hogy feltétlen kapcsolódjon a második szó is az őszhöz :D
úgy valahogy nem igazán érdekes, egyedi számomra hanem ilyen egyértelmű és kicsit unalmas úgy mond.
mellesleg van valahol ilyen username generator ahol ilyen szisztéma szerint kreál neked neveket?
láttam már a spinxot de az valahogy nem jött be..
Egy csomót szoktam ilyeneken agyalni a végén rájövök úgyis max én látom a legtöbbször de ezért jólenne ha tökéletes lenne úgymond.:D
ezért is szeretnék olyat ami kicsit jellemet engem így van benne az ősz de mellé még mindig nem igazán találtam passzolót.
a szám már megvan régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!