Fenekelés nyomai milyen gyorsan tűnnek el?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 20:25
21/25 anonim válasza:
#19: mert jó, kiveri belőlem a felgyülemlett feszültséget, a szervezet szerotonint termel, határozottan feldob. 4-5 hetente szoktam ellátogatni a Tanárnőhöz egy kiadós rattan pálcás, lovaglópálcás vagy fakanalas gyógykezelésre.
22/25 anonim válasza:
Attól függ ki, mivel és hogyan ver el. Kislánykoromban apu tenyere hatásosabb volt, mint anyu fakanala, pedig anyu is alaposan kiporolta a fenekem, ráadásul bugyi nélkül.
Apu egyszer nadrágszíjjal vert el, akkor majdnem be is pisiltem. Ennek látszódott legtovább a nyoma
23/25 anonim válasza:
Hát aztól függ mivel kapod meg mennyit.
Kézzel csak akkor piros lesz , ha vessző hurkás lesz az 3 4 nap is ott maradthat.
De réggeben ez sokan alkalmazták, ha kaptál suliban valamiért , otthol is jó kikaptál.
24/25 anonim válasza:
Ha csak gyengén ütnek akkor már másnap, ha nagyon mérges apukám és sokat kapunk, akkor van, hogy vagy 2 hét. L
25/25 anonim válasza:
Nekem 14 èvesen verte el a fenekem anyukám le fektetett az agyra lehúzta a nadrágot és a bugyimat ès fakanállal jól el verte a fenekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!