3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Vannak ún. örök klasszikus nevek, és ez is abszolút ezt a csoportot erősíti. Soha nem mennek ki a divatból.
Egyébként nekem az egyik kedvenc női nevem, egy kiskamasz kori barátnőmet hívták így. Ha lányom lesz lehet, hogy így hívják majd őt is.
5/12 anonim válasza:
Van akinek divatjamúltnak tűnik, de a valóságban nem ment ki a divatból. Nekem is kedves név.
6/12 anonim válasza:
Nekem ez a nevem. Eddig mindenki dicsérte. Én is szeretem, mert nem túl gyakori, egyedül azt nem szeretem, ha Verának hívnak, de mivel szólok miatta, így senki sem hív így pár találkozás után :)
7/12 anonim válasza:
Verának szólított (nevezett) ismert személyekből most hirtelen csak 2 neve ugrik be: Vencel Vera és Tóth Vera. Ők ezek szerint kedvelik így becézve a nevüket. Mindenki maga dönti el, hogyan kedveli és hogyan nem, ha szólítják őt.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. júl. 5. 18:20
9/12 1112 válasza:
Szerintem kifejezetten modern -és fiatalos hangzása van.
10/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, nekem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!