Milyen jó önvédelmi karambit típusokat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Remélem érhető a kérdésem :D2021. júl. 5. 07:28
11/18 anonim válasza:
ok nem szabad használni
de a kérdés az hogy tudnád is használni
vagy csak szájaskodás hogy én tudom én tudom aztán meg a mikor a szükség hozza összetojod magad
12/18 anonim válasza:
12-es
Nagy hülyeség,mert karambit egy kés fajta,ami legálisan vásárolhatod meg bárhol..
13/18 anonim válasza:
12-es vagyok! Ne zavarjon, hogy hatályos jogszabályt idéztem be.
14/18 anonim válasza:
12, az általad idézett jogszabály nem vonatkozik úgy általánosságban minden "karambit" késre. A karambit egy forma - amennyiben a szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t nem haladja meg, nem kkve.
15/18 anonim válasza:
20-as
Szerintem nem érted amit mondok..Vagy nem olvastad el a törvényt,mert csak automata/pillangó késre vonatozik,másra nem nagyon.
(cm-ig lazán kiviheted,és az rendőr nem szólhat..
16/18 Thunderfairy válasza:
A karambit egy ölésre készitet kis méretű harci kés. Szerintem meghszivod ha a rendőrbácsi megtalálja.
17/18 anonim válasza:
23
Dehogy,ha megtalálja semmit se szólhat,mert bicskák is ölésre alkalmas
18/18 anonim válasza:
23, a rendőr bácsi nem olvas képregényeket, nem játszik cségóval. Ő tudja, mi szerepel a jogszabályban: nem rugós, nem hosszabb a penge 8 centinél, akkor teljesen legálisan viselhető közterületen is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!