A Cecil Hotel végleg be lett zárva LA-ben, vagy...?
Olyan fura, hogy mostanság is látnak videók a hotelből napvilágot, ráadásul a hotelben még mindig van áram, illetve egy videóban vizet is tudtak engedni a közös zuhanyzóból.
Akkor most ez hogy van? Újra fog nyílni, csak időszakosan lett lezárva? Miért éri meg újranyitni, ha arról van szó?
Második vagyok.
Én úgy értelmeztem, hogy hivatalosan átnevezték már korábban, de úgyis mindenki Cecil Hotelnek hívta.
Gondolom ezt olvastad, de nagyon nem apró felújítgatásokról van itt szó:
"In 2016, Matt Baron, president of Simon Baron, said he was committed to the preservation of architecturally or historically significant components of the building, such as the hotel's grand lobby, but his company planned to completely redevelop the interior and fix the "hodgepodge" work that had been done in more recent years. Beyond renovating rooms, the developer also plans a gym, lounge, and rooftop pool."
Műemléki épület az egész, szóval nem lehet ledózerolni és felhúzni egy teljesen új épületet, hiába lenne valószínűleg sokkal gyorsabb. De össze-vissza lett itt-ott újítgatva az elmúlt évtizedekben, szóval amit csak lehet, muszáj megcsinálni rajta. Viszont egy 19 emeletes, 700 szobás hotelről beszélünk, ami rengeteg munka. Ráadásul gondolom a Covid sem gyorsította fel a munkálatokat. Illetve azt is simán el tudom képzelni, hogy igyekeznek minél távolabb kerülni időben 2013-tól, hogy jobb esélyekkel induljanak a "normális" szállodák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!