Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elkezdtem írni egy naplót és?!

Elkezdtem írni egy naplót és?!

Figyelt kérdés

nem tudom h hova rakjam h senki se találja meg itthon.: S

valaki vmi ötlet?(ha értelmes választ nem tudsz ne írj köszi)

2010. aug. 26. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Régen írtam naplót, akkor mindig zárható szekrénybe tettem, aztán egy dobozba, amit lezártam, és felvittem a padlásra, kb. fél éve meg elégettem, és sokkal jobb azóta.
2010. aug. 26. 20:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos nincs kulccsal zárható fiókom : S
2010. aug. 26. 20:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is a jelszavazott Word dokumetumra szavazok. Az enyémet anyám mindig megtalálta.
2010. aug. 26. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A naplót borítsd be egy matekfüzet kockás fedőlapjával és írj rá egy kitalált nevet,mintha nem a tiéd lenne a füzet.Mivel azt hiszik,valamelyik ismerősöd matekfüzete,ezért nem hinném,hogy sok kedvük lenne belenézni,de ha mégis,hát majd azt mondod,hogy az ismerősöd naplója,megengedte,hogy elolvasd.
2010. aug. 26. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az író asztalod fiókjai kivehetőek? Én kivettem annak idején az alsó fiókot, betettem alá a naplót, fiókot vissza :) Soha nem találta meg senki :)
2010. aug. 26. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én naplómat anyum tuti olvasgatta. :@ Mondjuk olyan eget rengető titkok nem voltak benne, de akkor is. Szerintem az a legjobb ha fiók aljára, vagy az ágy aljára felragasztod. Vagy hogy egyszerűbb legyen, csinálj egy kis tartót neki. Lapból, meg ragasztóból egy kis fantáziával simán össze lehet hozni. És oda csak berakod ha végeztél. Én már úgy csinálom hogy blogot írok. Senki se tud róla, és így senki se olvassa el. Meg jobban ráveszem magam arra hogy a blogba írjak, mintsem elővegyem a naplót, és kézzel leírjak 3-4 oldalt.

19/L

2010. aug. 26. 20:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jó ötletek :) köszi (:
2010. aug. 26. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Naplózni gépen a legjobb, ott nagyon jól el lehet rejteni.

Régebben én is írtam naplót, regényt füzetekbe, tankönyvek közé raktam, ott senkinek nem jut eszébe kutakodni.

2010. aug. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!