Ilyenkor a posta tudna segíteni?
Rendeltem valamit, nem kaptam értesítést arról, hogy hozni fogják. Amikor kihozták, nem voltam itthon, de nem hagytak róla értesítést, csak a PostNL nyomkövetőn láttam, hogy sikertelen kézbesítés és egy csomagponton átvehetem.
Szerintetek ha ezt az oldalt+a rendelésem+a személyit/lakcímkártyát (mint más postai átvételnél) megmutatom, akkor odaadják?
Egyáltalán a postán kéne keresnem? Onnan gondolom, mert a PostNL elvileg a magyar postának adja át…
Más ötleteket is szívesen várok… (a hely, ahonnan rendeltem, a legutóbbi üzenetemre, gondolom a hétvége miatt, nem válaszolt)
A PostNL nem a Magyar Postának adja át a csomagot, hanem az Eurodis-nek.
Az ő hazai partnerük az Express One futárszolgálat.
Menj fel az Express One oldalára és írd be ott a tracking azonosítót. Ha láthatóvá válik a csomagod, akkor már biztos lehetsz benne, hogy az ő ügyfélszolgálatukat kell keresned.
Azt elfelejtettem kérdezni, mekkora a tömege a küldeménynek.
Ugyanis ha 2 kg alatti, akkor levélként is feladhatták, amit a Magyar Postánál is kereshetsz.
A 2 kg feletti csomagok viszont az Express One-nal jönnek, ez tapasztalat.
Csak egy nyaklánc, biztosan nincs 2 kiló☺️
Szerintem sima boríték méretű csomag lehet...
Szóval akkor szerinted érdemes lehet a postán próbálkoznom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!