Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha a párotok...

Mit csinálnátok, ha a párotok transznemű lenne?

Figyelt kérdés
És mondjuk az első szex után árulja el, mert olvastam ilyen hihetetlen sztorikat.

2021. júl. 2. 23:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Én nem hagynám el, legfeljebb azért mert nem volt őszinte.

Én is transznemű vagyok, de ezt már a legelső időkben jeleztem a páromnak, mivel látszani nem látszik.

El is fogadott így ahogy vagyok, természetesen tartom magam a normális szexuális feltételekhez, és élethez.

Én női testbe születtem de férfinak érzem magam, természetesen át operáltatni eszem ágában sincs.

De amennyire tudok kedvezek magamnak. 8 éve vagyunk együtt a párommal. Semmi probléma nem volt belőle.

Nyilván a nemi identitástól függetlenül heteroszexuális vagyok.

Igyekszem mindent úgy alakítani, hogy a páromnak és nekem is jó legyen.

2021. aug. 6. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt hogyan kell elképzelni? Női testben vagy férfi, a párod férfi? Akkor te meleg vagy?
2021. aug. 7. 07:29
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
12. Nem, a párja nő, mivel ő transznemű férfi, és heteró.
2021. aug. 7. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
Ne haragudj, de ha a párja nő akkor 2 női test van a kapcsolatban. Az viszont nem heteroszexuális.
2021. aug. 8. 07:04
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
14. Neked aztán mindegy, hogy kivel van, akkor se heteró. Először melegnek mondod, mert női testben férfi, a párja férfi, de ha a párja nő, akkor őt is nőnek nézed. Döntsd el, hogy minek gondolod!
2021. aug. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!