Mit csinálnátok, ha a párotok transznemű lenne?
Figyelt kérdés
És mondjuk az első szex után árulja el, mert olvastam ilyen hihetetlen sztorikat.2021. júl. 2. 23:56
11/15 anonim válasza:
Én nem hagynám el, legfeljebb azért mert nem volt őszinte.
Én is transznemű vagyok, de ezt már a legelső időkben jeleztem a páromnak, mivel látszani nem látszik.
El is fogadott így ahogy vagyok, természetesen tartom magam a normális szexuális feltételekhez, és élethez.
Én női testbe születtem de férfinak érzem magam, természetesen át operáltatni eszem ágában sincs.
De amennyire tudok kedvezek magamnak. 8 éve vagyunk együtt a párommal. Semmi probléma nem volt belőle.
Nyilván a nemi identitástól függetlenül heteroszexuális vagyok.
Igyekszem mindent úgy alakítani, hogy a páromnak és nekem is jó legyen.
12/15 anonim válasza:
Utolsó ezt hogyan kell elképzelni? Női testben vagy férfi, a párod férfi? Akkor te meleg vagy?
13/15 anonim válasza:
12. Nem, a párja nő, mivel ő transznemű férfi, és heteró.
14/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha a párja nő akkor 2 női test van a kapcsolatban. Az viszont nem heteroszexuális.
15/15 anonim válasza:
14. Neked aztán mindegy, hogy kivel van, akkor se heteró. Először melegnek mondod, mert női testben férfi, a párja férfi, de ha a párja nő, akkor őt is nőnek nézed. Döntsd el, hogy minek gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!