Jimin a BTS-ből.. miért esik le mindig a székről?
https://www.youtube.com/watch?v=d4HI5EFmDRU
0:15
0:25
1:11
Most hirtelen ezeket találtam. De Tiktokon rengeteget látok :D
Tiktok linket nem tudok beilleszteni, ha valaki tudja, hogyan kell megköszönném :)
Ott a címben…simán csak ügyetlen. Nem kell semmi magyarázat arra, hogy véletlen esetleg összeakad a lába és leesik stb.
Mellesleg Tiktok linket úgy tudsz beilleszteni, hogy csak kimásolod a linket annál az opciónál ahol megtudod osztani (azthiszem valami leghátul van).
*tehát mondjuk ilyen visszatérő poén lehet,hogy "már megint megtörtént XY-nal"; tehát már meg se lepődnek, és lehet,hogy már a rajgongóknak hiányérzete lenne, ha már ez elmaradna; mert már annyira hozzászoktak, hogy nem pottyan le a székről. :)
De én amúgy simán el tudom képzelni, hogy egyáltalán nincs erre szükség, hogy direkt is csinálja,mert magától, véletlenül, alapból ilyen ügyetlen.
De lehet amúgy, hogy volt már,hogy megbeszélték előtte; és ha véletlenül magától nem esne le; akkor már leesik direkt; csak, hogy mosolyt csaljon a rajongói, meg a barátai arcára. :) Hogy ez ilyen tipikus, családias (légkör), kicsit mosolygunk :)
Tehát lehet,hogy ez pl a jó hangulathoz is való szándékos hozzájárulás; de amúgy tehát csinálhatja direkt is,meg véletlenül is; de lehet akár az is, hogy látta, hogy ez tetszik a közönségnek; meg ez a kis esetlensége, meg, hogy együtt nevetünk, ez még szerethetőbbé teszi az ő karakterét, és akkor így mégjobban belophatja magát a nézői szívébe, ha okoz pár vidám pillanatot, és ha a kollégái-barátai a színpadon is meglepődnek és mosolyognak, akkor együtt derülünk, és az olyan aranyos. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!