K popperek!^^ Mi a véleményetek a "Butter"-röl?(BTS) Csak én hiányoltam belöle a koreait?
Egyértelmű, hogy a Bts szeretne nagyon populáris lenni Amerikában ezért csinálnak vagy nyilatkoznak olyan dolgokat amiket ezelőtt egyáltalán nem.
2009 óta hallgatok kpoppot de a hisztit akörül, hogy angolul vagy koreaiul énekelnek e nagyon viccesnek tartom, ez csak egy zene chill, nekem bejön szerintem nagyon jó szám lett.
A kpop nem azért kpop, mert csak koreaiul énekelnek benne, és ezt szerintem mindem A.R.M.Y ugyan így gondolja. A Dynamite és a Butter is nagyszerű dal lett és ezekhez a nyári slágerekhez egyértelműen jobban illett az angol nyelv. Csak azért mert ez más nyelven íródott nem jelenti azt, hogy már nem tartozik a kpop kategoriába...
UI.: Nem értem miért kell lepontozni az olyan kommenteket, amikben hasonlóan vélekednek mint én....
27 azért a twice csak koreában igen erős (meg japánban) de a bp meg mindenhol de a lényeg ez itt ezt nézd meg seventeen illetve twice eladások
mondhatni szinte ugyn ott vannak a twice-nak nincs egyetlen egy albuma sem ami elérte az 1 milliót viszont az 1 dal (tod ami ilyen 200ft körül van abból van 9 is ami 2,5 milliót elérte) valamint az alap albumok átlaga is olyan 400 körül van
viszont a seventeen meg
3 albumja is van ami 1 millió felett van és ez album ugye sokkal drágább mint 1 dal
viszont az átlag album eladás olyan 250-300 körül van
ha azt nézzünk akkor seventeen album eladásban sokkal de sokkal jobb
seventeen 8,1 millió 16 albummal
twice 8,9 millió 23 album
ha ezt nézzünk akkor tényleg a seventeen sokkal jobb mert közel ugyan annyi eladás 7 albummal kevesebbel
Atyauristen miért kell elkezdeni vitatkozni?
Valaszoljatok a kérdésre ha pedig vitazni van kedvetek menjetek privatba, szerintem mindenki utálja ha feleslegesen tele van spammolva a kérdése.
37 vita? komolyan kpop kérdés alatt... ":DDD
a kérdésre lett jó sok válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!