Milyen nyári itthoni elfoglaltságokat ajánlotok?
A nyár nagyját egyedül töltöm itthon, főként edzésekre mozdulok ki vagy amikor barátokkal találkozok és elég sok szabadidőm van. Milyen diy ötleteket, recepteket, sorozatokat vagy egyéb elfoglaltságokat tudtok ajánlani?
16L
Masztivideó a tiktok-ra... :D
Amúgy komolyra fordítva azt javaslom hogy a pinterest és a youtube megfelelő csatornáit nézd meg. Nekem már egész jó a kínálat amit feldob mert úgy tanult be amiket megnéztem. Rengeteg olyan dolgot láthatsz fent ami nagyon kreatív és teljesen új képi megjelenítéseken mutat be. A deviantart.com szintén ilyen. Egyből erőre fog benned kapni a kreatív energia és nekiállhatsz valami érdekesnek. Legyen az hobbi vagy komoly szenvedély.
Ajánlom a Never Have I Ever (Én még sosem) sorozatot! Nagyon jó, tegnap jött ki a második évad.
Ha esetleg tudsz angolul akkor készíts feliratokat egy olyan filmhez amihez még nincs.
Süss, takaríts, tanulj meg gördeszkázni vagy görkorcsolyázni. Díszítsd ki a szobád vagy a kertetek ha van.
Hívd át a barátaid grillezni (vagy menjetek el valahova grillezni).
Állíts fel medencét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!