Lehet hogy fura kérdés de ez most azoknak szól akik hallgatnak koreai pop zenét(kpop). Szerintetek úgy kb 5 év múlva melyik banda lesz a legkedveltebb? Csak nekem van egy olyan érzésem hogy akkor már a legtöbb ember azt se tudja mi az a Red velvet?
A Stray kids biztos hogy nagyon nagy lesz mivel self produced group és a tagok is egy tag által lettek kiválasztva, így eltérnek a többi kpop bandától. Valamiért úgy érzem hogy ők is nagyon híresek lesznek, de más szinten mint a Bts, szerintem a stray kidsnek nagyon sok olyan hallgatója lesz akik nem nem kpop fanok csak hallgatja a zenéjüket illetve a nem kpop fanok által jobban el lesznek fogadva mint a bts és nem kapnak annyi utálatot (marmint igy a sikerük miatt).
Txt, enhypent is mondanám viszont szerintem ők a bts árnyékából nem fognak tudni kilépni sajnos:(
Illetve szerintem a blackpink nem sokáig fog együtt maradni, mert jön a baby monster és ez tipikus yg húzás lenne. de remélem nem így lesz mert a bp a kedvenc bandám és nagyon imádom őket:(
Meg még talán aespa (viszont nekem Karina nagyon nem szimpatikus így nem tudom megszeretni őket pedig Giselle és Ningning személyisége nagyon bejön)
a BTS 5 év múlva biztos hogy még együtt lesz, de ha nem is lesznek ennyire felkapottak is mindenki ismerni fogja őket, bts paved the way vagy mit szoktak mondani:D
Már elnézést de mindig is a Bts lesz a legjobb fiú banda
Plusz attól hogy még LEHET HOGY
Feloszlik a BLACKPINK akkor is a BLACKPINK lesz a leghíresebb hiszen ez rekord a kpop tortenelmeb amennyi feliratkozo nezetsseg és meg sorolhatnám hogy miért is ok ez brutál imádom őket mindig BLINKS leszek forever BLACKPINK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!