Egy mazochista magát a fájdalmat élvezi vagy más érzésnek érzi mint mi és azt az érzést élvezi? (Nem sexualisan)
Ezenkívül még az lenne a kérdésem hogy minden mazochista élvezi a megaláztatást is vagy van aki csak a fájdalmat? Aki esetleg tudja annak előre is köszönöm! :)
(Remélem értelmesen fogalmaztam meg a kérdést xd)
Nem csak.
Szeretik a fajdalmat a megalazast, a kiszolgaltatottsagot.
Vonzzak a bajt a rosszat a szerencsetlenseget
Genetikailag igy vannak kodolva
#5 butaságokat írsz.
Mazochista vagyok, szeretem a fájdalmat, nem mindegyiket, megvan, hogy konkrétan mit szeretek. Nem vagyok szub, nem szeretem se az alázást, se a kiszolgáltatottságot. Emellett kifejezetten szerencsés vagyok, sikeres vagyok, csupa jó dolgot vonzok be az életembe, pozitív az életszemléletem.
Nem vagyok ezzel egyedül. Nem is gondolnád, hány sikeres ember mazochista és/vagy szubmisszív az ágyban.
6-os te írsz butaságokat.
Több tipusu mazochista van. Észrevettem más emberekkel való interakciójukat.
Ugyanúgy ahogy te egy fajta vagy, mások lehetnek más fajták. Nem feltétlenül kell minden mazonak egy típusunak lenni. Ne legyél ignoráns.
6-os nem a szexualitás kategoriában van a mazochista.
ez is egy tulajdonságuk, a figyelmetlenség és a saját téves meggyőződéseik követése :)
igen, olyan is van aki csak az ágyban akarja.
de a legtöbb általában az életben is olyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!