Lányok! Hogyan tudtok halkan pisilni?
Én is lány vagyok, de nagyon nem tudok halkan pisilni.. és idegesít.. mert nem merek pl.: az osztálytársaim előtt sem egy felül-alul nyílt WC-ben sem elvégezni a dolgomat, hogy ne feszengjek közben, hogy mit gondolnának.
És kérlek szépen, ne kérjétek, hogy szokjam meg, meg győzzem le ezt a "félelmemet", meg stb.-k, hanem csak azt, hogy értsétek meg, hogy nekem ez baj.
És a kérdésre választ szeretnék kapni... tudom, hogy hülye kérdés, de lennie kell valami magyarázatnak rá..
Válaszokat előre is köszönöm.
Piszológushoz kellene fordulnod, mert ez szinte már kóros.
Adok egy tippet, de aligha válik be. Tépj le kb. 3 lapot a WC-papírból. Fogd magadhoz úgy, hogy ne vízesés legyen, hanem mintegy levezesse a pisit a papír. Nem zuhan így és zajt csap, hanem csak csöndesen csordogál. De hogy a pisis kezeddel így mit csinál, még nem találtam ki.
Dobsz néhány WC papír lapkát a WC megfelelő felületére. Semmilyen módszer nem 100 %-os, de a nagy dolog végzése esetén is eléggé jól működő módszer ez arra, hogy ne fröccsenjen lehetőleg az emberre vissza a WC-ben lévő húgyos víz.
53 F
Ne a wc ülőke közepére ülj, hanem az egyik oldalához kicsit közelebb. Így a pisi nem középen fog lecsorogni, ahol nagyon hangosan csorogna mert rögtön a vízbe folyna, hanem szép halkan lefolyik a wc csésze belső szélén. Az is halkabbá teszi a wc használatot (kis vagy nagy dolognál), ha beledobálsz wc papír darabokat a használat előtt, csak ez elég pazarló.
Amúgy szerintem tök érthető, hogy zavarban érzed magad. Szerintem elég sokan vannak így ezzel.
Nah, tessék. Köszi szépen. :D
Ez amúgy jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!