Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Medinac gyógyszer mellett...

Medinac gyógyszer mellett lehet-e piercinget szúratni? Az utolsó havi adagomat szedem a gyógyszerből. 18L

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, de nagyon nem ajánlatos. Az utolsó szem gyógyszer beszedése után 4-6 hónap teljen el, utána már lehet, de amennyiben akkor is kapsz valamit, akkor mindenképp kérdezz rá bőrgyógyásznál is.

Ha mégis szúratnál, akkor nagyon nehezen fog gyógyulni, könnyen okozhat a gyógyszer ékszer migrációt, kilökődést, keloid/vadhús képződést (túlzott sejtbúrjánzást) és még sok minden mást. Még a gyantázás is tilos, vagy bármi más sebbel, vagy sebkockázattal járó dolog. Nem véletlen, nagyon erős gyógyszer és nagyon lassan ürül ki teljesen, pláne utána a testnek is idő kell, hogy a normális szintre visszakússzon. De miért kapsz 18 évesen medinac-ot? Ennyire nem vált be semmi sem aknék ellen?

2021. jún. 25. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Alapból van már 4 fülgőm és egy industrialom, most a köldökömet szeretném újraszúratni.

Regebben a bőrgyógyásztól kaptam zinerytet és egy masik kenőcsöt amit már nem állítanak elő Magyarországon, egy ideig jó volt de ugyan úgy visszajöttek az aknék. A fogamzásgátlót is ajánlották néhányan, de azt meg én nem szeretném elkezdeni.

2021. jún. 25. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ő, tudtommal a medinac szedésénél nőknél a fogamzásgátlás és a rendszeres felülvizsgálat kötelező, mivel erősen magzatkárosító a gyógyszer, sőt, még kisgyerekekre nézve is erősen károsítja a fejlődést. Illetve a köldököt nem érdemes nyár elején szúratni. Inkább majd akkor, amikor nem lesz ennyire meleg. Valahogy ősz közepén, vagy tél végén. De mi a fülgő? :D Fülbevaló? Fültágító?

Hormonszintjeidet vizsgálták amúgy?

2021. jún. 25. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Fülbevaló. Nekem nem kell fogamzásgátlót szednem, mert nincs barátom, és nem vizsgálták a hormonszintemet. A doktornőhöz havonta be kell mennem hogy megnézzen, és a testsúlyom alapján szamolta ki az adagot, és elvileg az e havi az utolsó.
2021. jún. 25. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Az industrial piercing szúrása és kezdetben a viselése, az elkészítés és behelyezés után nagyon fájdalmas szokott lenni? Szeretnék egy industrial-t csináltatni, és ezért érdeklődnék ezen témában bővebb ismeretek után. Köszönöm szépen.
2021. jún. 28. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:
A szúrás az kicsit fáj, de nem vészes, ki lehet bírni. A viselésnel meg attól függ, hogy kezeled, meg mennyire vigyázol rá. Pl én nem egyszer odakaptam és az akkor fáj. Meg víz ne érje mert begyullad tőle.
2021. júl. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!