Kit szeretsz a legjobban? Miért? Mi a véleményed a többiről?
Látom,az ilyen kérdéseknél álltalában SP és Justin Bieber küzd,amiben én mindig SP-t jelölöm győztesként,mert sztem JB-nek nyálas a hangja.De kinézetben persze egyik sem! :D
Szóval én most női énekesekről beszélek,akiket sztem a lányok mind ismernek.De ha valaki nem ismeri őket,kerresék ki a Google-ból! :)
Selena Gomez
Miley Cyrus
Demi lovato
Jordin Sparks
Lady GaGa
Britney Spears
Várom a válaszokat! :D A Fiúk is válaszolhatnak! :)
Mind tehetségtelen,agyonsztárolt, borzalmas zenét játszó ostoba liba..Főleg SG,MC,és DL...
Talán LG,akinek van egyedi stílusa,de őt se csípem különösen.
Esetleg még Jordin,ő tényleg nyújt is valami érdemlegeset.
Régen Britney-t szerettem.Már nem.
Selena Gomez - aranyosnak és kedvesnek tűnik a hangja viszont nem kiemelekdő
Miley Cyrus - sose bírtam éls nem is fogom, nekem olyan tipikus beképzelt tinipics@
Demi lovato - nem tetszik a hangja, d emint színész jó
Jordin Sparks - nagyon jó hangjka van és a számait is szeretem
Lady GaGa - imádom
Britney Spears imádom
Gyorsabban válaszoltatok a kérdésemre,mint gondoltam! :D
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Én közülük Britney-t szeretem a legjobban,a klippjei kicsit szexuálisak,de a hangja sztem naon jó! :D Lady GaGa számai úgy elmennek! :) Demi Lovato-t egyelőrre még csak szinészként ismertem meg,és a Camp Rock-os számaiban! :)
Selena Gomez úgy szintén elmegy,de a legújabb száma a Round and Round,sztem naon nem jó! :( Miley Cyrus szerintem Miley Cyrus-ként jó,mert Hannah ként utálom! :) Úgy olyan beképzelt libának tűnik.Ja és a számai úgy elmennek! :)
Jordin Sparks-ot is úgy naggyából szeretem! :))
Amúgy csak azért írtam le az én véleményem,hogy később majd ne kelljen töredékesen leírnom! :D
És továbbra is várom a válaszokat! :)
Neki már azért közelít a hangja az elmegy - hez ( szerintem )
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!