Mi történik ha az ajánlott küldemény nem érkezik meg? Már 12 napja nem ért ide egy feladott csomag.
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 10:49
1/7 anonim válasza:
rossz címre küldték vagy elakadt valahol. kérdezz rá a futárszolgálatnál
2/7 A kérdező kommentje:
Postán küldték nekem. Így,hogy nálam nincs feladóvevény adnak felvilágosítást? Vagy csak a feladónak?
2010. aug. 26. 11:40
3/7 zsana1495 válasza:
nekünk is volt már ilyen, egy másik megyében kötött ki, azután visszaküldték a feladónak és ismét feladta postán, azután megkaptuk. vagy nem lehet, hogy átvert? találkoztam ilyennel. most is épp ráakadtunk egy ilyen emberre. fulladna meg. több ezer volt a termék amit megvettünk és egy hete ígérget, közben meg fel is függesztették. :@, szóval úszott
4/7 A kérdező kommentje:
Meg lett a csomag!
Azonosító alapján telefonon megkérdeztem a postát,megnézték a gépben és kiderült,hogy egy másik postára keveredett,és ott volt a raktárba. 10 napja.
Már el is hoztam.
2010. aug. 26. 16:07
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és fogalmuk nem volt,hogy hogy került arra a postára,de még jó,hogy ott beregisztrálták,hogy náluk van.
2010. aug. 26. 16:08
6/7 zsana1495 válasza:
na. legalább ti megkaptátok:) nekünk már biztos, hogy nem jön.:(
7/7 anonim válasza:
elsőválaszoló vok: na mondom én. hát mentalista vagyok, vagy mentalista vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!