Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik olyan név, hogy...

Létezik olyan név, hogy Klodia? Vagy nem tudják leírni a saját nevüket?

Figyelt kérdés
Nézegettem a facebookot és megláttam egy olyan nevű személyt, hogy "Klodia". Utána rákerestem a facebook keresőben erre a névre és elég sokan kijöttek, igaz pont az "értelmes" fajta. Létezik ilyen név vagy ez a Klaudia név csak sokan a saját nevüket sem tudják betűzni?

2021. jún. 23. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem létezik,ez valójában a Klaudia beceneve
2021. jún. 23. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Viszont én nem találtam a Facebookon egy ilyen nevű személyt sem,de az lehet hogy külföldön,(pl.Araboknál,Szlovákoknál)létezik ilyen nevy
2021. jún. 23. 19:14
 3/6 1112 ***** válasza:
Szerintem pl akár azért is lehet, hogy megkülönböztessék magukat, én pl olyat is láttam,hogy valaki pluszbetűt, vagy "művésznevet" rakott bele a nevébe fészen. Amúgy volt itt egy csajszi gyakorin, azt írta, hogy Klaudia, és a papája nem tudta ezt megjegyezni,és akkor ezért Klódikának hívta őt. :):) Amúgy az "Au"-t azt szokták ó-nak ejteni pl Augusztus angolul az Ógöszt, vagy Ógüszt, vagy ilyesmi. Meg még van valami film is, hogy "Au Pair", az valami franciás hatású cím; azt úgy mondták be, hogy "Ó peer". Meg szóval amúgy lehet,hogy megkülönböztetésnek írták így; vagy pl ez egy ilyen helyi speckó név, mint például nálunk az Elizabetre van az Erzsébet változat is.
2021. jún. 26. 17:24
 4/6 1112 ***** válasza:

*Vagy pl mondjuk Amerikában sokminden nevet engedélyezni szoktak

Pl most nem tudom, hát Beyoncé egyik gyermeke talán Blue Ivy, talán így hívják.

2021. jún. 26. 17:25
 5/6 1112 ***** válasza:

*vagy , ez most megint csak egy példa pl, lehet írni hasonló hangzású nevet többféle képpen is pl

Kristen ,vagy

Christin

ezeknek nem tudom a pontos kiejtését, hogy esetleg ugyanaz-e;

vagy pl talán lehet

Charley és Charlie; és akkor ezek mind a kettő a Csárli változata.

2021. jún. 26. 17:27
 6/6 1112 ***** válasza:

*vagy pl, bocsi, mégegy példa pl lehet akár

Peterson, vagy Patterson; ezek is pl hasonlóak, és szerintem kábé ezek hangzásban is ugyanazok.

Vagy pl van Joe fiú név, Jo lány név

Vagy pl ez nem legjobb példa talán,de Billy fiúnév, Billie lánynév

De mondjuk én már hallottam olyan Billie-t , aki létező személy, és pasi.

2021. jún. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!