Lehet menni moziba? Mindenhova kell a védettségi igazolás?
Figyelt kérdés
Nem vagyok M.O-s.
Korábban sűrűn mentünk át Szegedre.
Nem oltattuk be magunkat,így sehová sem engednek be? Szerettünk volna menni Szeged napokra,de nekünk úgy tűnik,ez zsarolás amit oda át csinálnak
2021. jún. 22. 14:04
1/11 anonim válasza:
Igen, zsarolás, mert az idióták számosan vannak.
2/11 A kérdező kommentje:
Szörnyű ami ott megy,és a legrosszabb hogy nem lehet tenni ellene semmit..
Én Vajdasági vagyok,itt lehet mindent,csak magyaroknak nem sok lehetőségük van sajnos.
Ilyen mozi? Áhh 🤔
2021. jún. 22. 14:12
3/11 anonim válasza:
Így van. Ami lehetőségként megmaradt: terasszal rendelkező vendéglátóhelyek, vagy nyilvános szabadtéri programok egy része.
4/11 anonim válasza:
Itt nem az írja, hogy lehet mindent. És sokkal több a jelenleg is fertőzött ember. Igaz, cserébe sokkal kevesebb a halott.
5/11 anonim válasza:
Azt írja a linken, hogy ideát (nálatok) júliusban nyitnak a mozik. Miről beszélsz?
6/11 anonim válasza:
Nem mehetsz be moziba, ez aztán a zsarolás...
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla,hogy lenne magyar mozi 🤔 lesznek fesztiválok,de nem kell védettségi,diszkók is nyitva vannak.
2021. jún. 22. 14:36
8/11 anonim válasza:
Tudod, a normális emberek nem szeretnének téged túl közel látni.
Ülj ki egy teraszra, vagy menjél kirándulni.
Vagy oltasd be magad.
9/11 A kérdező kommentje:
Terhesen inkább kihagynám :) kedves vagy így ismeretlenbe.
2021. jún. 23. 10:42
10/11 anonim válasza:
Hazudtál eddig is, ez egyértelműen kiderült. Hivatalos oldalon a cáfolat. Most előjössz a terhességgel. Az valóban kizáró ok az oltakozásban. Merre tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!