Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki pótvizsgázik-e nyár...

Valaki pótvizsgázik-e nyár végén valamiből?

Figyelt kérdés
Én hál istennek nem, de szeretném tudni hogy kit miből húztak meg... a ge*i tanárok:/
2010. aug. 26. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
hulumikuszdiszfrentiziácilió paragyökének égésének paramedicinitációjából
2010. aug. 26. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:

én nem mentem el...8ból buktam, mert egész évben többet lógtam, mint bejártam :( MINDENNAP tuti 1-2 órát vagy simán csak be se mentem.. elmondhatatlan mennyire bánom, és mennyit sírtam ma (mostmár tegnap) miatta.. mert tegnap volt a pótvizsga, és nem voltam bent a suliba.. szóval újra 11.-es leszek :'( semmit nem bánok ennyire, mint ezt :(

úgy volt új suli meg minden, szóval nem érdekelt :( de nem vettek fel a bizonyítványom miatt, és ez 24.-én derült ki :( csöppet ki vagyok borulva...

amúgy bocsi a rizsáért kérdésedre a válaszom:

matek,történelem,társadalom ismeret, tesi, olasz, statisztika, marketing, közgáz.... :(

2010. aug. 26. 01:03
 3/5 anonim ***** válasza:
01:03 Hát ez tényleg elég sz.r lehet:/ Nem irigyellek, de vedd úgy, h most tiszta lappal kezdheted az évet, és most egy kicsit ráhajtasz:) sok sikert hozzá:) 17/L
2010. aug. 26. 01:25
 4/5 A kérdező kommentje:
áááá...=( az tényleg brutális lehet...semmi baj a rizsáért ilyenre gondoltam hogy elmeséled hogy hogy volt... ez tényleg nagyon szomorú...én 7.ikben buktam kémiából egész nyáron tnaultam mint a gép...és max ra teljesítettem a pótvizsgát nagyon izgultam..:S hát igen..ezt énis bántma volna, soha nem lógtam nem is tervezem:S hátz sok sikert és felépülést ebből az állapotból..és köszi a kommenteket! =)
2010. aug. 26. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Basszus én énekből :S

Nem értem hogy lehet énekből megbukni???:S:s

Pedig nem vagy egy rossz gyerek (A) annyira

És a tanárt is kirúgták...hogy lesz így pótvizsga?xDD

30.-dikán vizsga:@

17/F

2010. aug. 26. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!