Mit tudnék kezdeni ennyi pólóval?
Szóval az a lényeg, hogy ismerősöm pólók készítésével foglalkozik, és mintákat szokott rájuk szitálni. És kaptam tőle egy csomó üres pólót. És már van annyi mint a szemét, és nem tudok velük mit kezdeni.
Különböző színekben, és méretekben, 10/csomag, Valento Bike.
A kérdéseim a következők lennének:
- A márkájuk Valento. Ez milyen márka? A Gildan egyik al márkája, leányvállalata?
- És összehasonlítva a Fruit of the loom márkával, mi a különbség köztük, melyik milyen ár-érték aránnyal rendelkezik?
- Hogyan tudnék tőlük megszabadulni, hogy lehetőleg hasznom is szarmázzon belőlük?
Hol tudnám árulni, hirdetni, eladni őket? És mennyiért? Megéri egyáltalán, mert ingyen kaptam őket?
vatera... fb marketplace
De ha nagyobb mennyiség, az már üzletszerűnek minősül, tehát kéne hozzá vállalkozói....
A fruit of the loom-nak nagyon jó az anyaga a Valentino-t nem ismerem de ránézésre jónak tűnik hát piac,jófogás esetleg nézz utánna cégek nem e vennének ahol "egyenruhát" hordanak az emberek (őrködés stb) azt mondod le esett a kamionról és meg fogják venni mert így ő is jól jár vele.
Darabja 500-ért például .
Jó fej barátod lehet
Hát... mi számít nagyobb tételnek? Nem hiszem, hogy kb. 100 db pólóval bárki is foglalkozna.
A jofog@son meghirdettem, de nem sok érdeklődő volt. Nyilván nem ebből szeretnék meggazdagodni. Csak hát ha már van egy ilyen lehetőség, azért ott van bennem a kisördög. Tényleg vadi új pólók. Nem kevés értük az 500 Ft?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!