Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elvesztetem a barátomat?!

Elvesztetem a barátomat?!

Figyelt kérdés
Egy barátom összejött egy lányal és már nem érdeklek neki nem keres nem beszélünk engemet annyira nem izgat csak kár volt érte meg ismertem és anyi...nem annyira szeretem ha valahol szerelmeskednek és énis ottvagyok rossz érzést vált ki belőlem...ti mit tenétek többet nem foglalkoznátok vele vagy hagyam ezt az egészet és menjek tovább külön utakon...eből is kiderült neki többet ért a szerelem mint a barátság...Elég rosszul beszél velem mostanában,mindenbe bele köt stb...ti mit tenétek?
2021. jún. 17. 12:16
 1/7 A kérdező kommentje:

Még annyi hogy nem keres engemet de énse keresem őtet...szerintem többet nem fogok vele találkozni...

Ti mit tenétek?több válasz érdekel...

2021. jún. 17. 12:17
 2/7 anonim válasza:
63%
Ez van haver. A punci mindent visz.
2021. jún. 17. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Na, ha ilyen nagy a bánat (amihez semmi közünk), akkor időtöltésként tanulj valami nyelvet. Mondjuk magyarul.
2021. jún. 17. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Végleg mondj le róla, mert ő már más iránt érdeklődik.
2021. jún. 17. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez ennyit ért?tovább nincs?akkor inkább le mondok róla...
2021. jún. 17. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ő is jónak látja, tarthatjátok a kapcsolatot, csak lazábban.
2021. jún. 18. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs miért tartsam vele,inkább nem tartom vele...
2021. jún. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!