Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért tesznek fel az emberek...

Miért tesznek fel az emberek kamu kérdéseket?

Figyelt kérdés
Sok helyen látom, h más neműnek állìtja be magát, és olyan kitalált sztorikkal áll elő, amiről sugall hogy kamu. Ez miért jó nekik? Erre áll fel a nudli?
2021. jún. 14. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak szórakoznak. Én is csináltam már ilyet
2021. jún. 14. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet:

- saját maguk szórakoztatása (unalom, másokkal való interakció)

- mások provokálása, idegesítése (feszültség, vita generálása)

- pontszerzés (szintlépés az oldalon)

- bármi más (beleértve azt a konteót, hogy vannak fizetett trollok, akik így hajtják fel a látogatottságot, és azt az ellenkonteót, hogy vannak olyan pszichésen-mentálisan sérült emberek, akik ezt önkéntesen és kérés nélkül is megteszik)

2021. jún. 14. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs. Viszont a végsőkig elmennek az "igazukat" védve, egyre jobban belebonyolódva a saját kitalált sztorijukba, és mindenki más hülye, csak ők a helikopterek.

Nem mondom, hogy egy-egy kihagyhatatlan helyzetben nem szoktam humoros választ adni, például mágiahasználattal kapcsolatos kérdéseknél Harry Potter utalást, de annyira azért nem unatkozom, hogy kitalált kérdéseket tegyek fel.

2021. jún. 14. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:
#3. Mikor a harry potter szót olvastam, a tvben pont akkor mondta ki perselus azt h harry potter xddd
2021. jún. 14. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
:D Nincsenek véletlenek :D
2021. jún. 14. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert több szemilyésge van, de unatkozik, pont, troll (provokáló és fizetett).
2021. júl. 3. 15:27
 7/7 anonim válasza:
Hogy felkapottak legyenek,kint legyenek facebookon napiszaron stb..
2021. júl. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!