Mit szoktatok enni este, amikor már nem kéne enni, de éhesek vagytok?
Ez mondjuk így kissé pontatlan, elvégre relatív hogy kinek mikor jó enni. Ha mondjuk már mostatok fogat, vagy már este 10-11 van és éhesek vagytok, akkor mit szoktatok enni?
Én leginkább müzlit szoktam, az nem túl nehéz kaja, és nagyon finom :D vagy egy szelet kenyeret vajjal+sonkával.
Most pl. mákos kalácsot és lecsót ettem. Tegnap este meg egy egész zacskó tortilla chipset. Fogat mosni bármikor lehet, utoljára gyerekként gondoltam erre amolyan vízválasztó dologként, de a szüleim olyankor mindig megengedték, hogy még egyek egy almát :)
Egyébként nem dőzsölök így állandóan, de követem a testem jelzéseit, és ha az csipszet követel, akkor csipszet kap :D Máskor meg még napközben sem vagyok éhes, olyankor pedig nem eszem.
Ebédet, vagy ami a vacsora volt. Ha nagyon éjszaka van, akkor iszom teát és eszek egy kis sajtot, vagy joghurtot, hogy ne őrüljek meg...
De nem nagyon szoktam éhes lenni, mert későn szoktam elfogyasztani a vacsit 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!