Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lenne igény szép mintás...

Lenne igény szép mintás vászon szatyrokra?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 20:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Meglehet hogy fogalmazhattam volna pontosabban. Minden apró részletet leírhattam volna a szabasmintától a szálazasig de nem tettem mert nagy vonalakban voltam kíváncsi rá.

Tisztazzuk a vászon valódi fogalmát:

Len- vagy kenderfonalból szőtt vékonyabb vagy vastagabb szövet, kelme.

Így nem kínai szarra gondolok. Főleg hogy egyedül tömeggyártásba nem tudok kezdeni. Minőségi, természetes anyaggal csinálnám.

Nyilván érdekel hogy vásárolnának e ilyen terméket de azért mert itt mondjuk sok igen válasz lenne nem táraznék be egy egész gépparkal és ha nem jönne be miért szindám az itt igennel valaszolókat.(ne magadból indulj ki)

Kicsit túlgondoltátok ezt a kérdést itt a végén válaszolók.

Varrónő vagyok és szeretnék keresni egy kis plusz pénzt. Van itthon gépem amivel megtudnám csinálni.

De ez csak tegnap egy hirtelen ötlet volt még egyaltalán nem gondoltam át a részleteket. Nincs üzleti tervem meg hasonlók ha már ennyire a részletekre voltatok kíváncsiak.

2021. jún. 14. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Látod, ha ennek legalább a tizedét leírtad volna a kérdésben, akkor nem kellett volna találgatnunk, mit akarsz, és neked sem kellett volna felháborodnod, hogy nem arról beszélünk, amiről te szeretnéd.

Persze nyilván én vagyok a hülye, hogy nem tudok olvasni a gondolataidban.

2021. jún. 14. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!