Jó motor a Riga Karpaty? Érdemes megtartani, vagy inkább adjam el és helyette egy simson?
Figyelt kérdés
Van egy riga (kárpáti, karpaty, kárpátia, kapnatbi, nem tudom, ki hogyan ismeri) motorom. Most lesz megcsinálva és azon gondolkodom, hogy eladjam, vagy megtartsam, hátha egyszer majd sokat fog érni. Nem tudom mikortól lesz Veterán egy jármű. A moci 1973-as. 2 seb-es, kéziváltós.2010. aug. 25. 15:31
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi! :$ Hülyeséget írtam. '86-os! :))
2010. aug. 25. 15:50
2/2 Stróbi Lali válasza:
Üdv. Nekem is van 1 Kárpátim. Mái napig működőképes, igaz nem minden eredeti rajta. Hajdúszoboszlón van a motor és tudtommal még 2 ilyen motor van Szoboszlón, egyik a Múzeumban. Szerintem felbecsülhetetlen érték. Melyik 2000 után gyártott motor lesz működőkepés 30 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!