Tártozás eladása tajekoztatás nélkül / intrum?
Cég ami eladja a tártozasokat nem köteles törvény szerint tajékoztatni adóst arról a tényról, hogy harmadik félnek eladta a tártozását? Irásban nem kaptam semmi féle tajékoztatást arról, hogy eladtak a tartozásomat egy követelésbehajtó cégnek.
Junius 1-én irásban megerősitette a szolgáltató hogy nyilvantartják a 4 hónapos telefonszámla tartozásomat, junius 2-án befizettem, junius 3-án azt mondták a szolgáltató ügyfélszolgálaton, hogy még május 26-án eladtak a tartozásomat.
Tartozásomat elismerem, be is fizettem, de a kezelésével nem értek egyet, egyetlen egy fizetési felszólitásom volt, miutan 4 hónap múlva megerősitették hogy még nyilvantartják a tartozásomat, egy nap múlva mégsem mert már követelésbehajtónak eladtak?
Valaki volt hasonló helyzetben? Mit lehet tenni ilyen esetben?

Hát annyit sakkoztál, hogy magad is azzá váltál.
Azért szerencsés vagy, hogy nem pszichiáternek mentél. 😁

“ Hidd azt, hogy neked van igazad,”
Nem, igazad neked van ebben az esetben. Nekem csak felhasználói tapasztalatom és véleményem.

Még erre nem reagáltam:
“ Lusta vagyok telefonon ekezetet irni, de szomoru hogy ebbe bele tudsz kotni.“
Nem belekötés. Hanem egyfajta igényesség, és pont gazdasági, pénzügyi területen szomorú, ha valaki ennyire nem a precizitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!