A Hundub véglegesen bezárt vagy csak ideiglenesen szünetel?
Begyűjtötték az adatokat azokról, akiket az önként megadott szélsőséges nézetek alapján meg lehet figyelni, nincs több szükség az oldalra. Jobban jársz, hogy nem voltál beregisztrálva rá. Vagy igen? Az kínos.
/s
A valóság pedig az, hogy ha nincs nyilvános infó, akkor nincs. Pont annyira nem tudja senki más, ahogy te sem hogy épp mi van az oldallal. Az már az induláskor is nyilvánvaló volt, hogy rövid időn belül össze fog omlani.
"akiket az önként megadott szélsőséges nézetek alapján meg lehet figyelni, nincs több szükség az oldalra."
Kamu adatokkal regisztráltam, merő kiváncsiságból, hogy mi ez a rettenet,az emailcímet is akkor csináltam, úgyhogy kereshetnek.
2/5: butaság. az infó begyűjtéshez elegendő egy szavaztatás, ami sokkal kevesebb munkával megvan.
4/5: forrás?? hivatalos infó?? érdekelne
Érdekelne szakértői vélemény arról, mennyire független a .hu domain a külföldtől. Amúgy amikor .hu helyett .com lett a kiterjesztés, rosszat éreztem.
#2 Nagyon sötét pali vagy.
Nagyon szomorú a pedofil dolog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!