9hónapig nem unatkozunk anyukáink hasába? És az anya hasában miért nem sírunk?És mért nem fulladunk+?
demost komolyan:| :D
háát 9 teljes hónapig mi a sz*rt kezdünk egy hasba?:O
meg ott mér nem bőgünk?
hát és mérnem fulladunk meg
hát de aztaaaaaaaaaaaa..:D
Szia! :)
Én 37 hetes kismama vagyok. Biztosan unatkozik néha a picim. Állítólag ultrahangfelvételeken megfigyelték, hogy a magzatok néha "eljátszanak" a köldökzsinórral. Na és persze a mami is játszik vele, énekel neki. Én pl., mikor simizem a hasam, a babám kinyomja magát, és mindig oda húzódik, amerre a kezem viszem.
Szintén UH felvételek bizonyítják, hogy bizony sírnak néha a babák, ha nem tetszik nekik valami. :(
Ez azért hangtalan, mert a hang kialakulásához levegő kéne, ami meg nincs a magzat tüdejében.
Azért nem fulladunk meg, mert a köldökzsinóron keresztül megkapjuk a szükséges oxigénmennyiséget az anyukánktól.
További jó elmélkedést! :)
Szerintem egy embriónak, később magzatnak még nem olyan fejlett az idegrendszere (gyk.:AGYA), hogy unatkozni tudjon. Eleve, az agy az utolsó hónapokban fejlődik jelentősebben.
A hívők meg ezósok, szellemvilággal foglalkozók véleménye is megoszlik arról, mikor költözik bele konkrétan a lélek a testbe. Van, aki szerint ilyenkor még csak az anya körül "lófrál", és csak majd a születése előtt költözik be a testébe. Aki tudja, valójában mi az igazság, az meg nem itt fog neked válaszolni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!