Melyek azok a horror filmek amiknek van valóság alapjuk?
Figyelt kérdés
Soroljátok fel őket . Mert megakarom nézni mindegyiket.2010. aug. 25. 14:11
1/17 anonim válasza:
Úgy hallottam h a "paranormal activity"(nem biztos h igy kell leirni) az ilyen film, de nem biztos, az a lényeg h nagyon durva, és van 2. része is :), meg van még1 ami tuti h valós a Discoveri-n is mondták h igaz csak elfelejtettem a cimét de ha megvan akkor leirom :)
3/17 anonim válasza:
Jeti bosszúja xDDDDD amúgy a Texasi láncfűrészes.
4/17 anonim válasza:
a Texasi láncfűrészes az igaz?????????? :O
5/17 anonim válasza:
én úgy tudom, és azthiszem a film végén is bemondják... és ez elszomorító
7/17 anonim válasza:
még régen kb.10 éves koromban láttam és már nem emléxem h igaz lenne , de öcsém :ooo
9/17 anonim válasza:
'A megtörtént esetet feldolgozó, A texasi láncfűrészes hátborzongató utazásra hívja a nézőit...' :S
10/17 anonim válasza:
1973. augusztus 20-án a rendőrséget egy isten háta mögötti tanyára vezényelték Travis megyében, Texasban. Amit Thomas Hewitt, a helyi vágóhíd egykori munkásának síri hangulatú házában találtak, az olyan vérfagyasztó volt, hogy az egész országot sokkolta és rémületbe ejtette: 33 megölt ember, 33 lemészárolt áldozat földi maradványait találták itt. Az áldozatainak bőréből készült groteszk maszkot viselő gyilkos a lapok címoldalára került. A helyi rendőrség végül lelőtt egy bőrszerű maszkot viselő férfit, és ezzel az ügy lezárult. A szörnyűséges gyilkossági ügyet közelebbről ismerők azonban éveken át, újra és újra hangot adtak kételyeiknek, azzal vádolva a rendőrséget, hogy elfuserálták a nyomozást és nem a tettest lőtték le. A véres dáridó egyetlen ismert túlélője - most először - megtörte a hallgatás csendjét és a nyilvánosság elé lépett, hogy elmondja, mi is történt valójában azon az elhagyatott texasi országúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!