Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor jön meg az újságárusokná...

Mikor jön meg az újságárusoknál a Junior Lovas Nemzet?

Figyelt kérdés
Már vagy 3-szor voltam az újságosnál és egyszer sem volt, csak a Lovas Nemzet. Most van rá pénzem és nagyon érdekel az újság, ezért meg szeretném venni. Amúgy kár, hogy ilyen drága: Hajdúnánáson 745 ft.
2010. aug. 25. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem eddig ez bejött...Nagyon is..7 éves koromban volt egy nagy változás,aztán 14, és most 21 vagyok..Most is nagy dolgok előtt állok:O
2010. aug. 25. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:

bocsi ezt nem ide akartam...:S

1.voltam

2010. aug. 25. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, de aki az 1. választ írta nem értem hogyan kapcsolódik a kérdésemhez. Elmagyaráznád???
2010. aug. 25. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagyis annyit értek, hogy nagyon bejön neked az újság,és most 21 éves vagy. Vagy a nagy dolog az a versenyzés lenne lóval? Bocsi, ha félreértettem a dolgot, meg biztos hogy semmi közöm hozzá, csak egy példa volt.
2010. aug. 25. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagy Te írtad azt hogy bocsi ezt nem ide akartam???
2010. aug. 27. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!