Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szalagavatóra nem tudjatok...

Szalagavatóra nem tudjatok esetleg honnan kerithetnek egy tanc partnert? Nagyon jo lenne tancolni csak fogalmam sincs kivel kéne, vagy kit kérjek fel.

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ööö... osztálytársak? Merthogy ennek az lenne a lényege, hogy velük táncolsz.
2021. jún. 9. 01:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Keringore gondoltam. 1fiú van az osztalyunkban és o nem tancol.
2021. jún. 9. 01:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg az évfolyamról vagy az egyel alattatok lévőről. A tanáraitoknak segíteni kéne ebben.
2021. jún. 9. 02:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha utána meghúzhatlak akkor én táncolok veled. :D
2021. jún. 9. 11:35
 5/5 anonim válasza:
Nálam ugyanez van, bár csak jövőre leszek végzős, de már úgy gondolom, ideje párt találnom. Viszont az a baj, hogy az osztálytársaim és az évfolyamtársaim is elfogytak (mármint a lányok), ezért valaki idegent kell keresnem. Gondoltam is egy lányra, aki szép, és a testi adottságai révén is megfelelne a tánchoz számomra, viszont nem tudom, hogy kérjem fel, hogy ne érezze letámadásnak. (a lány még csak kilencedikes)
2023. márc. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!