Igaz e hogy ha nagyon szeretnéd, akkor megváltozhat a szemed színe?
Teljes képtelenség. Mindenkinek barna a szeme. Akiknek mégsem, annak pigmenthiány az oka.
Akarattal (sem) tudod megváltoztatni.
Leírtam egy tényt az elsőben.
Tudatlanok lepontozták. Nem, nem lehet a szem színét megváltoztatni.
5. Én kék szemszínt szeretnék.:)
A többiek válaszai is nagyon hasznosak. A válaszotokat köszönöm.
Vannak, akiknek agykontrollal sikerült megváltoztatni a szemszínüket. Esetleg szubliminálok hallgatásával, bár sztem ott is inkább az agykontrollhoz hasonlóan saját maguk hatnak a gondolataikkal a tudatalattira. Több, mint egy éve programozom agykontrollal, minimális mértékben, de világosodott a szemem. Vannak, akik pár hónap alatt látványosabb eredményt érnek el.
Jelenleg milyen színű a szemed? Gondolom, sötétebből szeretnél kéket.
Állítólag nyers vegán étrend hatására is világosodhat a szemszín. Nekem nem bírná a gyomrom a csak nyers étrendet, de igyekszem sok nyers zöldséget, gyümölcsöt enni. A méz és a magvak is jó hatásúak. Ezekben az élelmiszerekben sok a C-vitamin és a glutation (ez egy antioxidáns), amik gátolják a melanin képződést.
Ezen kívül létezik olyan lézeres kezelés, amivel el lehet távolítani az írisz elülső részéről a melanint, alatta pedig mindenkinek kék a szeme. Ilyen kezelést egyelőre csak néhány országban végeznek, és nagyon sokba kerül (1-1,5 millió + utazás, szállás). Ha sötétebb barna a szemed, akkor több alkalommal is kell menni kezelésre. Nekem tervben van, mert hamarabb fogok megőszülni, mint magamtól kék szemeket varázsolni, annyira lassan megy.
Ha szeretnél beszélgetni a témáról, vagy van még kérdésed, nyugodtan írhatsz privátban is.
Itt úgyis többnyire ilyen válaszokat fogsz kapni, hogy lehetetlen, amik gyengítik a hited. Ugyanis mindent, amit az elme el tud képzelni és el tudja hinni, azt meg is tudja valósítani. Legfeljebb sokáig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!