Kedvenc bögrémnek letört a füle. Milyen anyagból tudnék egy újat formázni rá? Agyag vagy valamilyen szilárduló gyurma?
Figyelt kérdés
Maradt két kis csonk a bögrén a fülekből, szépen fel lehetne rá formázni egy újat, de nem tudom milyen anyag lenne ehhez jó. Köszönöm a segítő válaszokat! :)2021. jún. 4. 15:16
11/12 A kérdező kommentje:
Persze, szívesen! :) FIMO sütőgyurmát használtam, amit kétkomponensű epoxy-ragasztóval rögzítettem. A gyurmát ráformáztam a bögre füleinek a csonkjára, hogy tökéletesen illeszkedjen. Ezután óvatosan leszedtem a gyurmát a bögréről és csak azt sütöttem ki a sütőben a leírás szerint, utána pedig rögzítettem a ragasztóval a bögrére. Ha festeni szeretnéd, akkor akrilfestéket használj. A végeredmény tökéletes lett nálam, remélem neked is beválik majd. :D
2021. jún. 14. 23:59
12/12 anonim válasza:
Köszönöm a segítőkész válaszod. Még jól jöhet nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!