Libris ajándékkártya meghosszabításának vmilyen módja?
2 napja járt le az ajándékkártyám beváltásának határideje.Úgy láttam a májusban lejártakat meghosszabították, a júniusiakat nem lehetne?
Normális válaszokat várok,amelyek segítenek is.Köszönettel!
2021. március 1. és május 30. között lejáró ajándékkártyák érvényességi idejét 2021. május 31-ig egységesen meghosszabbítottuk. Ezt követően a kártyák érvénytartamának további meghosszabbítására általános kártyatájékoztatónknak megfelelően nincs lehetőség.
Mondjuk nem értem milyen tisztességtelen haszonról beszélsz. Ha egy év alatt nem használtad, nem most fogod. Bruh.
Nem vagyok Libris dolgozó, szóval...
Én csak bemásoltam azt, ami az oldalon le van írva. Tudtál róla, hogy a felhasználási idő egy (1) év. Mindegyik üzlet más felhasználási időt ad meg. (Emagon csak 6 hónap, Decathlon 2 év, Tchibo 36 hónap.) Ez van. Az üzlet nem tehet róla, hogy figyelmetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!